Inchirieri masini in Otopeni la preturi de vacanta

Este un sezon spectaculos, cu preturi de vacanta la Promotor Rent a Car! Bucuresti, Romania, decembrie, 2016.

Promotor Rent a Car Bucuresti ofera un program de reduceri, pentru perioada sarbatorilor de iarna!

Preturi speciale de vacanta pentru toti cei care au nevoie de o masina pentru inchiriat de sarbatori.

Programul este disponibil doar la locatia Promotor Rent a Car din Otopeni si este valabil pentru perioada 22 decembrie 2016 – 15 ianuarie 2017.

Pentru alte locatii participante, va rugam sa ne contactati la 0734 403 403 sau sa vizitati site-ul www.auto-rent.ro.

Tarifele sunt de 18 euro pe zi pentru masinile din clasa mica, precum Peugeot 107 si Chevrolet Spark, 20 de euro pe zi pentru masinile din clasa economic, cum ar fi Dacia Logan, 22 de euro pe zi pentru Renault Clio, si 28 de euro pe zi pentru autoturismele de dimensiuni medii, cum ar fi Ford Fiesta si Skoda Fabia; full-size, Skoda Octavia – 40 euro /zi, Chevrolet Cruze – 41 euro/zi; si automobile premium, cum ar fi Audi A6 pentru 100 euro/zi si Bmw X5 la 150 euro/zi.

Deasemenea toti clientii vor primi un sistem de navigatie Gps gratuit, pentru fiecare inchiriere auto. Preturile au toate taxele incluse: Tva, Rovinieta, Asigurare Rca si Casco.

Pentru livrarea masinilor in alte locatii, se percepe o taxa de 10 euro/predare/preluare. Deasemenea preturile pe zi scad direct proportional cu cresterea numarului de zile de inchiriere.

Specificatiile programului special de reduceri pentru sarbatori:

– Oferta este valabila in functie de disponibilitatea parcului auto din Bucuresti (bd Tineretului 31) si din Aeroportul Otopeni, Henri Coanda.

– Vehiculele trebuie sa fie inchiriate pentru o perioada de minim 3 zile.

– Atunci cand fac rezervari, clientii trebuie sa specifice codul de promotie “Vacanta2016” pentru a beneficia de toate beneficiile acestei promotii.

– Membrii Promotor Rent a Car primesc reduceri suplimentare (Scaun auto pentru copii, Sofer aditional si Gps – Gratuite).

Este necesat ca rezervarile sa se faca in avans iar oferta este valabila in functie de disponibilitatea parcului auto. Se aplica toate conditiile de inchiriere standard.

Pentru mai multe detalii legate de promotia de sarbatori, puteti vizita site-ul Promotor Rent a Car, www.auto-rent.ro.

Tarifele sunt disponibile si prin apelarea Departamentului de rezervari al Promotor Rent a Car la 0734 403 403.

logo-promotor-min

Promotor Rent a Car este o companie locala de inchiriere de masini care opereaza in peste 20 de orase din Romania: Bucuresti, Arad, Bacau, Botosani, Brasov, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Otopeni, Suceava, Deva, Focsani, Ploiesti, Pitesti, Targu Mures , Alba Iulia, Baia Mare, Satu Mare, Buzau, Constanta si Craiova. SURSA: Promotor Rent a Car SRL

Contact:

Willy Gavriluta – CEO Promotor Rent a Car, +40.734 403 403

Website: http://www.auto-rent.ro

Facebook:facebook.com/PromotorRentacar

Twitter: twitter.com/PromotorRentcar

Instagram: instagram.com/PromotorRentacar